Vi tilbyder

Kurser, foredrag og træning

Hippo-Logisk træningsmetode kan både forebygge og løse stort set alle problemer mellem heste og mennesker, og som erfaren Monty Roberts instruktør brænder jeg for at lære andre at bruge metoden og dermed bidrage til et bedre samarbejde mellem flere mennesker og heste.

Jeg træner også gerne heste i at samarbejde med mennesker, præstere bedre under rytter, blive trygge ved situationer de reagerer uhensigtsmæssigt på (fx benløft, trailerlæsning eller trafik). Men oftest opnås det bedste resultat ved træning og undervisning af rytter/ejer – gerne i kombination med træning af hesten.

Jeg tilbyder kurser, foredrag og rådgivning overalt i landet samt træning på mit stutteri ”Majco” i Sparkær ved Viborg. Så hvis du gerne vil lære at bruge Hippo-Logisk Træning, ønsker et bedre samarbejde med din hest, eller du oplever nogle specifikke problemer, er du velkommen til at kontakte mig. Hippo-Logisk principper giver redskaberne til at løse de fleste problemer, og jeg hjælper dig gerne.

Kurser

Jeg afholder kurser efter ønske, så hvis du kunne tænke dig at lære noget bestemt, og du måske kender andre med samme ønske, så sammensætter jeg et kursus med fokus på det, I er interesserede i at lære.

Jeg afholder kurser i hele landet og kommer gerne til jer. Men I er også velkomne hos mig ved Viborg.

Indholdet kan være alt fra basistræning, læssetræning, arbejde i køreliner og balanceret ridning. Kursets varighed er naturligvis afgørende for, hvor meget vi kan nå, men kontakt mig gerne med dine ønsker, og så finder vi sammen den rigtige løsning.

Foredrag

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag om de emner, der interesserer jer. Så hvis I er en gruppe mennesker, der kunne tænke jer ny inspiration og viden om problemløsning eller træning af heste efter Hippo-Logisk principper, kommer jeg gerne ud til jer. Hvis der er nogle emner eller udfordringer, der særligt interesserer jer eller spørgsmål, som I specifikt søger svar på, har jeg selvfølgelig fokus på dem i mit foredrag.

Monty Roberts intro uddannelse og -certifikat

Som det første sted i landet tilbyder jeg Monty Roberts intro uddannelse, der giver dig indgående kendskab til Monty Roberts metoder og styrker dine kompetencer inden for håndtering og træning af heste. Uddannelsen består af både teori og praksis, der tilsammen giver dig nye værktøjer til at opnå større succes med heste.

Intro uddannelsen er desuden første skridt på vejen i uddannelsen til Monty Roberts instruktør, og undervisningen gennemføres i moduler hos Hippo-Logisk Træning, Bækkegårdsvej 23, Sparkær i Viborg.

Modul I giver et værdifuldt indblik i hestens psykologi og adfærd samt et godt kendskab til Monty Roberts træningsmetoder og deres anvendelse i praksis. Det er helt oplagt for dig at tage, hvis du ønsker at udvikle dine kompetencer og få et bedre og lettere samarbejde med heste uden problemer og konflikter.

Modul II bygger videre på det, du har lært på Modul I med det formål at skærpe dine kompetencer tilstrækkeligt til, at du kan bestå eksamen og således opnå Monty Roberts intro certifikat. Når du har gennemført begge moduler og bestået eksamen, er du blevet dygtigere til at træne og forstå heste, og du har kvalificeret dig til at fortsætte din uddannelse hos Monty Roberts i USA.

Modul I, 2 uger, Hippo-Logisk grundkursus
 • Hestens psykologi
 • Hestens præstation, drift og management
 • Foder og ernæring
 • Avl og følhåndtering
 • Brugen af Join Up® i forskellige situationer
 • Praktisk træning i almindelig, daglig håndtering
 • Anvendelsen af dually-grimen
 • Trailer-læsning
 • Træning i dobbeltlonge
 • Drive- øvelse

I perioden mellem de to moduler vil du gennemføre hjemmestudie og indsende en video hver anden måned med skriftlig forklaring. Du vil herudover med vejledning fra Hippo-Logisk Træning undersøge

et tema inden for hesteadfærd og/eller –træning og udarbejde et psykologiprojekt herom, der senere skal fremlægges som en del af eksamen.

Modul I inkl. hjemmestudie pris: 18.000,-

Tilmelding intro

Modul II, 2 uger, Hippo-Logisk grundkursus & eksamen

Indhold uge I:

 • Gennemgang af eksamen og forskellige emner
 • Praktiske øvelser
 • Studietid med vejledning

Indhold uge II:

 • Skriftlig eksamen
 • Hestepsykologi
 • Hestens præstation, drift og management
 • Avl

Det følges op med en praktisk eksamen, som indeholder fuld Join Up®, anvendelsen af dually-grimen samt fremlæggelse af psykologiprojekt.

Modul II inkl. eksamen pris: 15.000,-

Tilmelding intro

Vil du se billeder fra vores arbejde?

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os